Kami Blogger

20 June 2014

Free Photobook Pixajoy

assalammualaikum

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yang ditunggu datang lagi ! FREE !
photobook dari pixajoy .. free .. 
bayar postage je nnt .. RM 8 ..
best kannn? 

http://www.groupme.my/Product/FREE-Pixajoy-6-x-6-Mini-Square-Softcover-Photobook-4-Photobook-Options-to-Choose-From/12040

sape nak ? cepat !!!!! 

4 comments:

Etuza Etuza said...

done follow blog amal ya

Etuza Etuza said...

done follow blog amal ya

Etuza Etuza said...

bagaimana nak dapatkan photo book tu amal..minta penjelasan fee ke beli sebab Etuza klik macam nak bayar kan..photo book tu nnati mereka buat kan ke untuk kita...lepas tu di kirim kat kita begutu ye..

Amal Salleh said...

sorry bru pasan .. free je .. mmg mcm byr tp amount 0.00 ..
nnt kena donlod pixajoy tu pastu kita insert pic sendri ..
y nk kena byr adalah postge dia ..
n dorg pos la ikot design y kita da send kat dia ..