Kami Blogger

14 June 2014

Oriental Kids Studio

assalammualaikum

hee nak citer pasal studio comel + gojes ni .. tak tak .. kami tak buat pon photoshoot .. tapi husband cakap memang berbaloi dengan harga ( suami ku fotografer Lukisan Cahaya ) .. sebab ape tau ? studio cantik .. sangat !!! dan kids friendly .. sbb mmg xde wayar serabut sana sini + xde flash / lighting set y bole wat mata berpinau2 tu .. sbb kids below 4 kot xelok kena lighting tu sbb takot rosak mata .. kita pon pinau2 .. mereka ???

pastu sumer deko comel .. bkn amek gmbr dpn gmbr backdrop tau .. mmg studio tu ade sumer segala tingkap tangga set kusi etc .. baju dan aksesori pon disediakan .. konsep ni namanya patented technology from korea , which is the Invisible-Flash Studio 360 (IFS360) .. sape yang ade rezeki lbey tu bole la nak gi amek gmbr kat sini .. kita yang orang besar ni pon teruja kot tengok studio dia .. ohsem !! cer layan gambar2 ni ..

~ voleyla la bebajet KPOP hahahha ~







ni sumer amek dari FB Oriental Kids hehehehe comel gile kotttt .. klu korang nak tau .. studio ni ada dalam Festival City Danau Kota tu je .. tingkat 2 .. dekat2 kedai2 baby tu .. orang dia pon peramah je masa kitorang masuk tu ..

pakej dorang ade 3 .. pakej plg rendah aritu dia ckap biasa RM999 tapi ada diskaun RM300 tau , so harga dia jadi RM699 ... dapat frame ngn album .. album pon mcm storybook tu ..

siyes klu ade duit n niat nk g shoot bole try kat sini .. dia ckp klu walk in byr full tros bole la mak apak pon semak2 dlm pict ngn anak hahahaha paling bes dia sgt flexible .. if ank crancky .. bole datang lagi hari lain .. klu org tu amek2 gmbr .. kita macam tak puas ati pon bole amek lagi .. limit 2hour .. sbb tu dia nasihat sblm dtg makesure ank ckup kenyang n ckup tdo :) 

ok dahla promote2 ni .. sape nak .. bole la terjah FB dorg tu .. dorg ni ade 2 studio .. satu lg kat Aeon Mahkota Cheras .. tp y ni org xpnh pon tgk .. hehehhe nk no tepon ke ? nk ckp derek ngn dorg ?

Main Branch : Festival City : 03-41421153
2nd Branch : Aeon Mahkota Cheras 03-90769604

2 comments:

O'gosh Iskandar said...

alahai...comelnya..mesti best ambik gambar kat sini

Amal Salleh said...

cecomel kan? tu mmg pict kat studio tu