Kami Blogger

01 July 2014

Lacey Lace

assalammualaikum

pagi terjumpa shawl + lace y chantekssss ...

ayraa shawl
suke a  shawl niii suwwiiitttt jeee .. lace tu pon mcm minimal je xde la over .. tp xdek plk kaler y ku mahu .. haiyaaaaa ..pdahal sblm ni nmpk da shawl patern gini .. tp ni sbb mmg nk carik shawl y ade deko sket .. tros jmp ni .. oh ye kat  Cattleya ni jubah dia pon ohsemmm !

so trosla menggugel2 lace2 yang murah ...
ni ade link if korg pon nk tgk2 ye.. 
eyelash lace ni xtau murah x .. tp mcm byk idea n design kat sini heee

sape nk diy ? sempat ni .. nk tempah mcm wassalam dah la kn skrg ni hahahha

tp xjmp gak lace mcm shawl atas tu .. sape jumpa y murah .. roger eh ! thanks :)


4 comments:

MissNadia said...

sweet sangat sebab ada lace tu :D

Amal Salleh said...

kann? heee :)

ros_reeza said...

yup, sweet je..

Amal Salleh said...

tu y nk DIY tu konon2nye heee