Kami Blogger

25 July 2014

Master Suda

assalammualaikum

Alhamdulillah .. dapat Master da .. hik hik hik .. Master in BF .. sbb thaqif da 18month-young ... yup da setahun setengah da dia .. macam kejap je , dlu rasa bole ke eh BF ni ? tp Alhamdulillah .. ALLAH bagi rezki .. tak melimpah ruah .. tp cukup utk thaqif .. dan insyaALLAH kalau ALLAH beri peluang .. thaqif akan ade adik ... susuan hahahaha anak saudara mintak tlg sbb dia nk gi kursus , takot susu tak ckup .. tapi lg utama nak ikot sunnah katanya .. so insyaALLAH stat Aidilfitri ni .. akan ada sorang lagi anak bujang .. Uwais namanya .. pangkat cucu tp jadi anak susuan heeee insyaALLAH .. kalau ALLAH izinkan .. 

thaqif ni sangat aktif + makan Alhamdulillah xde masalah .. telan je apa ummi ayah suap .. jaga pon xde la payah mana .. kcuali mood kelaut dan cranky masa nk shopping hahahha tapi dia mmg senang la nk jaga .. teacher plk ckp.. thaqif da mcm abanglong kat taska -_-" mentang2 dia besar kannnn ? cuma rmi tnya bila dia nk bercakap .. tapi for me .. ok je .. as long as tak lambat sangat .. skrg ni dia ade bole cakap car .. emak .. gitu2 je .. doakan yang baik2 dahla kan ? biar la asalkan dia sihat dan baik2 sj .. dan dia da bole ajuk kita .. da bole main stacker .. moga dia jadi anak yang bijak dan soleh .. jadi hafiz mungkin? amin .. :)


ummi ayah sayang thaqif tau ! sila collect duit raya banyak2 heee


2 comments:

Dyan The Quickers said...

macam muka ayah dia, aminn semoga jadi anak yg soleh

Amal Salleh said...

amin :)