Kami Blogger

28 October 2014

Soalan Dari Suami

assalammualaikum

husband pnh tnye nape ade y sk pki ketat ms ngandung ? i is like .. errr ??? pelik gk seben tanye gitu .. rupanya dia pon pelik .. i more to mcm ksian baby .. hehehe akk opis y sk pki bju kecik / kurung moden pon rs xseswai preggymom pki ketat2 .. mcm tsekat baby nk membesar dia ckp hahaha as for me .. mn selesa la .. dan if tnye myself .. y loose .. sbb tu xkisah pnjm bju sape2 hahaha me kan petite .. so haruk jela baju sape ponnnn

lagi satu y dia pelik bju preggy mom ade tali .. dia mcm xnmpk fungsi hahahah then i explain a .. tu kan mcm nk bg pelarasan ikot saiz kita .. ms blom boncet sgt .. ikat lbey .. da moncet sgt , kurangkn sket .. baru la dia nmpak fungsi tu hahaha mungkin dia rimas kot ngn tali tu .. ntah ..
_______________________________________
 
baju ni melambangkn kita la kn ? sbb kita y pilh baju y kita nk pakai .. dan baju saya kian mengecil ... hahahaha mengecillah sgt .. mn de .. tp sbb da moncet kn .. 14w already kot .. so mmg bju2 ade y xseswai da nk pki .. mcm y dlu kain tu ltak selesa kat pinggang ? skrg mmg xpki da ... sbb bju kompem nmpk sendat kat perot kn? xsuka .. so mmg sort da bju2 y bole pki xbole pki.. snang nk pk bju g kje .. tp mcm plik la jgk .. asyik ulang baju tu jee hahahaha tp sbb xmo sesak napas .. eh bkn2 .. tp rs xselesa kat perot .. so mmg pki bju kurung pon ade y xkancing da zip tu hehehe bju ok lg sbb byk bju kurung pahang .. jubah2 cotton pon xpki da .. kena pki y loose cut je .. suar pon ade y xbole pki .. tp byk bole lg.. satu tu je mmg getah dia mcm mati .. 

baju ms preggy y da sarat ada tp blom nk pki.. nnt la tggu da xde choice hahaha .. bkn ape .. mmg xsk melekap2 tu .. kat umh citer lain la kn .. bila kuar tu .. kurang gemo .. especially tmpt kita cari mkn .. formal kot .. 

me sgt suprise .. smpi skrg mcm xde sape tego pon i preggy ... xtau nk kecik ati ke nk gelak ke hahahah even my sis pon xperasan .. pelik xpelik la kn .. kat opis mb xperasan sbb pki kurung pahang .. kan mmg kembang sket .. tp kat umh kn i pki tshirt haa .. wlupon rsnye mcm da agk obvious la keboncetan ku ini .. kita tggu jela ye .. 


barang baby blom bli .. tggu da scan nnt :) 
scan x? insyaALLAH akn g tmpt y sama kot :) tgk rezeki camane nnt :)
ade ke x g studio preggy kali ni ? xtau .. :|


2 comments:

orked violet @ SYA said...

actlly sya pon penah ter-pk asal org pregnant pkai t-shirt ketat cth cm br2 ni tgk almy nadia kt meletop. wonder gk xsakit perot ke? hehehe. skali awk da share kt cni. hehehe

byw, da follow da. nnti follow kite jugak ek~
sya-orked.blogspot.com

Amal Salleh said...

hee tu la .. ni my opinion .. kita rs dia mcm xselesa .. tp klu da dia mmg sk gitu .. xbole nk kate la kot :p